Kom til kamp mod kontorstolene i Frederikshavn, Sæby og Hjørring - bliv sundhedsambassadør i en corona-tid

KOMMUNEN: Frederikshavn Firmaidrætsklub, Sæby Familie- og Firmaidræt, Hjørring Firma Sport, Arena Nord Frederikshavn samt Dansk Firmaidrætsforbund inviterer 23 september til gratis sundhedsambassadør-uddannelse i Frederikshavn på Flade Engvej.

Her vil deltagerne få corona-tilpassede værktøjer, viden og klare, konkrete idéer til mere motion og sundhed på arbejdspladsen.

Baggrunden er naturligvis den enkle, at vi er på arbejde i cirka halvdelen af vores vågne timer, og i gennemsnit sidder 50 procent af os ned i mere end otte timer på en almindelig arbejdsdag.

Det gør intet godt for hverken den fysiske eller mentale sundhed.

Næst efter rygning er inaktivitet faktisk den største dræber og årsag til for tidlig død.

Fysisk aktivitet derimod forlænger livet, og gør risikoen for sygdomme mindre og det er her, at nye værktøjer, viden og klare, konkrete idéer til mere motion, sundhed og styrket sammenhold på arbejdspladsen kan gøre en forskel.

Udviklingskonsulent i Dansk Firmaidrætsforbund, Stine Dragsbæk, håber, at så mange som muligt vil deltage i sundhedsambassadør-uddannelsen i Frederikshavn.

- Skulle det blive nødvendigt, opretter vi to hold og flere uddannelsesdage. Vores mission er at motivere arbejdspladser til firmaidræt og kollegamotion, siger Stine Dragsbæk.

Man tilmelder sig på www.firmaidraet.dk/sundudd

Modul 1: Onsdag 23. september i Frederikshavn.

Modul 2: Onsdag 25. november i Sæby.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...