På lørdag d. 14. september kl. 20 præsenterer Kappelborg – ganske eksklusivt for Skagen – intimkoncert med det danske verdensnavn Oh Land, og der er lagt op til en ganske særlig koncertoplevelse.

- Oftest – og senest i fredags i Aalborg - optræder Oh Land sammen med sit band, men på lørdag har publikum en unik mulighed for at opleve hende HELT tæt på, lyder det fra Kappelborg.

- Oh Land er alene på scenen – kun i selskab med husets Steinway-flygel, så vi forventer en helt særlig intim og smuk oplevelse.

Oh Land alias Nanna Øland Fabricius udgav i maj albummet ”Family Tree” efter en turbulent tid, hvor kunstneren oplevede den store kærlighed briste og pludselig have et lille barn, der helt uforskyldt nu har to steder, han kalder ”hjem”. Om det nye album fortæller Oh Land: ”Siden jeg udgav mit sidste album har jeg haft mit livs største op og nedture. Det har mindet mig om, at musikken for mig, er det bedste og tryggeste sted at betro sig. Det er vennen, der altid lytter og aldrig dømmer. Jeg er gået tilbage til klaveret som udgangspunkt for min sangskrivning og det har resulteret i et skift i lyd og tempo. Denne plade er mere organisk og til tider helt kirkelig. Jeg glæder mig meget til at I skal høre og forhåbentlig få et forhold til disse sange som betyder så meget for mig.”

At Oh Land er tilbage ved klaveret, bliver således meget tydligt på lørdag til koncerten på Kappelborg. Her vil melodier, tekster – og følelser - stå klokke klart, når hun – helt alene - indtager scenen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...