SKAGEN: Det er solo, og eksklusivt for Skagen ... Glæd jer til lørdag d. 14. september, når Oh Land sætter sig til rette ved Steinway-flygelet på Kappelborg, og lader os komme helt tæt på...

Oh Land alias Nanna Øland Fabricius er kendt som musiker, sangerinde og senest som dommer i X-factor, og hun trækker fulde sale over det ganske land med sit fantasiske musikalske univers.

Oftest optræder hun sammen med sit band, men på Kappelborg får publikum altså muligheden for at opleve hende helt tæt på og alene – kun i selskab med vores skønne Steinway-flygel, så det bliver en ganske særlig og smuk oplevelse!

Til koncerten på Kappelborg vil publikum opleve Oh Land præsentere et repertoire bestående af såvel nye som gamle sange.

Billetsalget starter fredag 10. maj, som også er præcis en uge efter Oh Lands nye studiealbum ’Family Tree’ udkommer.

Albummet er blevet til i en turbulent tid for sangerinden, og er derfor et meget personligt album.

Om ’Family Tree’ siger Oh Land selv: ”Siden jeg udgav mit seneste album, har jeg haft mit livs største op og nedture. Det har mindet mig om, at musikken for mig er det bedste og mest trygge sted at betro sig. Det er vennen, der altid lytter og aldrig dømmer. Jeg er gået tilbage til klaveret som udgangspunkt for min sangskrivning, og det har resulteret i et skift i lyd og tempo.

Denne plade er mere organisk og til tider helt kirkelig. Jeg glæder mig meget til, at I skal høre og forhåbentlig få et forhold til disse sange, som betyder så meget for mig.”

Der er nummererede siddepladser på stolerækker (gulv og tribune) denne aften.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...