Stort fremmøde til Turisthus Nords nytårskur på Ruths Hotel

Et bredt udsnit fra turisterhvervet i Skagen, Frederikshavn og Sæby var med, da Turisthus Nord forleden holdt Nytårskur for sine medlemmer på Ruths Hotel. Her var 100 glade medlemmer af turistforeningen mødt op til en hyggelig eftermiddag med spændende indlæg og mulighed for at netværke med gode kolleger.

Bestyrelsesformand Ulla Mosich bød velkommen og herefter skitserede Turistdirektør René Zeeberg seneste nyt fra turismeområdet samt turistforeningens perspektiver for 2020.

René Zeeberg fortalte blandt andet om en ny landsdækkende tilfredshedsanalyse, hvor Skagen og Sæby har fået en flot 1. og 2. plads. Det flotte resultat giver et godt afsæt for tiltrækning af gæster i 2020, og det blev fejret med stor ros og applaus til alle.

2020 indvarsler et nyt årti med nye perspektiver og muligheder – også i turistforeningen. Således har bestyrelsen i Turisthus Nord lagt en spændende ny kommerciel strategi med visioner for turistforeningens fremtidige virke. Det gav René Zeeberg et nærmere indblik i, da han præsenterede hovedpunkterne i strategien, der tager afsæt i medlemmernes input og ønsker, som Turisthus Nord har fået i forbindelse med en række medlemsmøder i løbet af 2019.

I Dansk Erhverv kigger man også ind i fremtiden for Dansk Turisme, hvor der sker meget disse år. Det var Lars Ramme Nielsen - Chef for Turisme og Oplevelsesøkonomi hos Dansk Erhverv inviteret til at fortælle mere om. I sit spændende oplæg skitserede Lars Ramme Nielsen baggrunden for dannelsen af de nye destinationsselskaber samt aktuelle emner fra den turismepolitiske dagsorden, som de arbejder med i Dansk Erhverv.

Nytårskuren blev rundet af mens solen skinnede og stemningen i det historiske badehotel løftede sig yderligere til skønne toner fra den charmerende duo Simon Bang Christensen og Camilla Haugbjerg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...