Markering af kirkens 50 års fødselsdag og organistens 60 års fødselsdag

Traditionen tro vil der blive holdt nytårskoncert i Abildgård Kirke, Frederikshavn. Koncerten vil i år bliver afholdt søndag d. 12. januar. Der er i år tale om 2 koncerter samme dag, kl. 16.00 og kl. 19.30. Koncerterne er i år lagt i hænderne af kirkemusiker Knud-Erik Thrane, som har været ansat i kirken i to år.

Abildgård Kirke fylder i 2020 50 år, og det vil blive fejret med forskellige Gudstjenester, arrangementer og koncerter i løbet af året. Jubilæet skydes i gang med et brag af disse koncerter.

Knud-Erik Thrane fylder selv 60 år to dage efter koncerterne fylder 60 år.

- Jeg har i anledning af min fødselsdag fået lov til at samle nogle af mine allerbedste kolleger og venner fra hele Nordjylland til at skabe nogle fantastiske og alsidige koncerter i det smukke og meget velegnede kirkerum, fortæller han.

Operasanger Jens Christian Wandt vil være konferencier, men vil selvfølgelig også synge på sin sædvanlige skønne vis. Knud-Erik har arbejdet sammen med Wandt ved adskillige koncerter og privatarrangementer i det nordjyske igennem de sidste seks år.

Den Unikke Trio blev skabt for 15 år siden, og trioen består af sanger Tina Siel, Tine Lilholt på harpe og fløjte og Thrane på klaver. De to piger er selvfølge lig selvskrevet til denne koncert. Trioen laver stadig adskillige koncerter i hele Danmark.

Lise Robenhagen Hjørne, som i dag er en stor del af Knud-Eriks koncertvirksomhed, deltager også i koncerter og vil med sit skønne væsen og smukke stemme og igen bjergtage publikum med sange fra både operaverdenen, musical og popgenren,

Anders Teigen er fra Ålborg og skuespiller og sanger, han har blandt andet ved flere tilfælde spillet hovedrollen i musicalen Atlantis, som Jabador i Les Miserables, Pontius Pilatus i Jesus Christ Superstar og meget andet. Teigen og Thrane har ligeledes arbejdet sammen ved flere tilfælde de sidste par år.

Skagboen Mads Toghøj har i øjeblikket en kometkarriere og spiller mange koncerter i det ganske land og hans hjerte banker stadig for Skagen, som han har skrevet mange sange om.

Orkestret ved disse koncerter består udover pianist Knud-Erik Thrane af dennes bror, Klaus Thrane på trommer, Jesper Frost Bylling på bas, Klaus Pindstrup på violin, Ejvind Burholt på klarinet og saxofon, Ole Albrechtsen på guitarer og Henrik Strøm på orgel og keyboard. Assistent og sanger ved koncerter er Karen Møller Krolykke og kirkens ungdomskor deltager også.

Det er alt i alt tale om nogle af Nordjyllands absolut dygtigste solister og musiker, som alle er professionelle og har hele Danmark som deres arbejdsplads.

Koncerterne er nonprofit og al overskud vil gå til Folkekirkens Nødhjælp.

Glæd jer til en stjernestund i selskab med Knud-Erik Thrane & venner. En koncert i en pyntet kirke med nytårskoncert stemning og musik i alle genrer, fra opera, operette, jazz, popballader til viser og rock.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...