Skagen Bryghus tager 1. sal i brug

SKAGEN: Skagen Bryghus har udvidet med et nyt lækkert loungeområde med plads til 75 gæster.

Skagen Gl. Elværk fra 1918 på Kirkevej blev i 2006 ombygget til Skagen Bryghus, med bryggeri og servering med plads til 50 personer i den gamle maskinhal.

Underetagen i sidebygningen blev dengang indrettet som anretterkøkken, toiletter og personalerum og mens loftrummet har stået ubenyttet hen.

Det er det loftrum som er blevet renoveret og ombygget, og nu er taget i brug som det nye serveringsområde - Loungeområdet som bryghuset kalder det.

Loungen er et roligt område på 1. sal, det er lækkert indrettet med sofaer og stole, og med plads til 75 siddende gæster, hvor man får lyst til at sidde længe.

Det er et selvstændigt lokale med fuld en betjent bar og madelevevator direkte ned til køkkenet.

- Både den nye elektroniske måde som køkkenet nedenunder modtager bestillinger på og madelevatoren i loungen, sparer de ansatte for mange skridt, fortæller Frida Nielsen mens hun er ved at tage mad ud af elevatoren.

- Loungen er et sted man kan læne sig tilbage og slappe af, mens man nyder en af vores gode øl eller en god frokost, fortæller Bettina Petersen, mens hun skænker en Hønisse, som i øvrigt fik 1. præmien for bedste julebryg ved årets Nordic Brew festival.

- Det en tiltrængt udvidelse, da vi ofte har måtte afvise gæster hver weekend på grund af pladsmangel, forklarer barchef Søren Folden, der tilføjer, at der har været fuldt hus i de fire weekender, hvor det indtil nu har været åbent i loungen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...