Filmen er optaget i Tversted og vises i Skagen 1. februar

SKAGEN: Et nyt dansk filmselskab, Swulli Film, præsenterer her i januar det første biograffilm, og det er en gyserfilm med en handling, der foregår i det nordjyske.

Filmen hedder Ingen skal Sove, og alle optagelserne er foregået i og omkring Tversted.

De to hovedpersoner bag filmen og filmselskabet, instruktøren Christian Andesen og producer Hanna Rosland, har da også fået godt støtte fra Frederikshavn, Aalborg og Hjørring kommuner, EUC Nord og Filmmaskinen i Frederikshavn.

De har desuden haft et godt samarbejde med en række nordjyske foreninger og har på den måde givet lokale kreative kræfter mulighed for også at arbejde med at skabe film.

Skagen Bio viser Ingen skal Sove ved en særforestilling lørdag eftermiddag 1. februar, og som en støtte til de unge filmskabere deler biograf og filmselskab entreindtægten fra forestillingen.

Instruktøren og produceren er med i biografen, og de fortæller efter filmen om arbejdet med den og om baggrunden for handlingen.

Efter et voldsomt overgreb flygter Maria med sin manipulerende kæreste Jonas ud i nattens mulm og mørke.

Jonas ignorerer efter bedste evne Marias bekymringer med løfter om at rejse langt væk, og de to finder ly på en isoleret gård, hvor den karismatiske leder Elliot har oprettet et selvforsynende kollektiv, fri for moderne teknologi og bekymringer.

Men under den nordjyske idyl gemmer der sig grumme hemmeligheder, og mens Maria langsomt lader sig forføre af kollektivets letsindige levevej, finder hun ud af, at hun er hoppet fra en farlig situation til en ny.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...