SKAGEN: Scandic Pelagic får ny Sales Director. Valget er faldet på Kenneth Axen, der kommer fra en stilling som Export Director hos Nordex Foods A/S i Dronninglund.

Kenneth Axen kommer til Scandic Pelagic med et solidt kendskab til fødevarebranchen. Siden 2008 har han været ansat i forskellige salgs- og lederstillinger hos Nordex Food A/S, hvorigennem han også har haft bopæl i England i en periode.

Forinden var Kenneth Axen ansat ved Aldi i såvel Tyskland som Danmark.

Kenneth Axen har således lang erfaring bag sig med både ”business to business” samt ”business to consumer” og ikke mindst relevant ledelseserfaring.

- Vi glæder os over at have fundet en Sales Director med en stærk baggrund indenfor fødevarebranchen og med en væsentlig international erfaring, der matcher Scandic Pelagics

profil,” siger CEO for Scandic Pelagic, Johannes Palsson.

Kenneth Axen er 42 år. Han er uddannet HD i Afsætning fra Aalborg Universitet samt Markedsøkonom fra Aalborg Handelsskole.

Han tiltræder stillingen som Sales Director hos Scandic Pelagic den 1. april 2019.

Om Scandic Pelagic

Scandic Pelagic er en af verdens ledende producenter af marinerede sildeprodukter, med en årlig omsætning på 800 millioner. Virksomheden har 300 medarbejdere i Danmark og Sverige og leverer primært sildeprodukter til det europæiske marked.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...