The Blues Train Festival skal foregå for første gang 11. maj på Kulturhus Kappelborg

11. maj bliver en aften fyldt med den bedste blues, lyder det fra Kappelborg, som siden etableringen af konceptet ”BluesNights” i 2015, har arbejdet med at udvikle interessen for blues lokalt.

- Vi ser generelt en stigende interesse for livekoncerterne på Kappelborg, samtidig har blues som genre i flere år været i fremgang, og så har vi en stor fast skare af lokale og feriegæster til vores blueskoncerter. Så det er de parametre, som vi nu kombinerer i The Blues Train Festival. Vi lægger i år ud med et fuldt aftenprogram, og hvis interessen for festivalen er så stor, som vi forventer, så er planen at udvide med endnu en aften eller dag i 2020, oplyser Lars Illum, leder af Kulturhus Kappelborg.

Festivalen byder på:

Chris ”Blacksmith” Andersen & Friends

Skagens lokale smed og bluesman Chris Andersen lægger ud med udadvendt Delta Blues med en masse ”Ramasjang”, rytme og godt humør.

Line up: Chris Andersen (vokal/guitar) - Jesper Theis (vokal/guitar) - Peter Nande (mundharpe m.m) - Big Creek Slim (vokal/gultar) - Troels Jensen (guitar) - Mikko Peltola (percussion).

Jump & The Blue Note

Skagensbandet, som spiller dejligt swingende Rythm N’ Blues samt solid Chicago Blues, og det hele med et twist af Rock N’ Roll.

Line up: Carl ”Jump” Nielsen (Vocal/Guitar/Harmonica) Martin ”The Mad Man” Gunge (Upright & Sandberg Bass/Vocal) Thomas ”Hacksaw” Nielsen (Drums/Vocal) Kurt ”The Fingers” Jørgensen (Guitar).

Troels Jensen & Miriam Mandipira duo

Her er nok tidens fornemste blueskonstellation. Troels Jensen er landets ukronede blueskonge med en historie, der går helt tilbage til 1967, hvor han startede det legendariske Delta Blues Band. I 2016 mødte han den gudsbenådede sangerinde Miriam Mandipira fra Zimbabwe, og denne fornemme blueskonstellation opstod.

Line up: Troels Jensen (vokal/klaver/guitar) - Miriam Mandipira (vokal).

Big Creek Slim Band feat. Miriam Mandipira

Med dundrende stemme og en feelin’ uden lige, stormer Big Creek Slim i øjeblikket frem i Europa. Stilen er rå og pågående, og på Kappelborg har han som vanligt et toptunet band med sig.

Line up: Big Creek Slim (vokal/guitar) - Peter Nande (mundharpe) - Troels Jensen (klaver) - Henrik Poulsen (Bas) - Mikko Peltola (trommer) - Special guest: Miriam Mandipira (vokal).

Mere info på kappelborgskagen.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...