Campingsæsonen skulle på den her tid allerede være i gang på de danske campingpladser. Men som bekendt er Danmark hårdt ramt af corona-virussen.

DCU-Camping Ålbæk Strand er én af de campingpladser der lige nu skulle blomstre af campinggæster, hvor især fastliggerne ville nyde den dejlige forårssol, der skinner over landet.

Det var også nu, at den nye lejrchef Christian Hansen, der blev ansat 1. marts, skulle byde velkommen til de mange gæster.

- Selvfølgelig er det ikke en god start, at det hele er lukket ned. Men vi tager situationen alvorlig og har lukket alt på pladsen, siger Christian Hansen. Dog kan man komme og besigtige sin campingvogn og sætte fortelt op, men man må ikke tage ophold eller bruge pladsens faciliteter. Som udgangspunkt åbner vi den 14. april, indtil andet er bestemt.

Christian Hansen, 44 år, er bosat i Aalbæk gennem 15 år med sin familie. Til daglig er han fængselsbetjent i arresthuset i Aalborg. Det bliver fremover på halvtid, så han kommer til at dele chefstillingen med sin kone Charlotte. Om sit skifte til et job som lejrchef, siger han:

- Det er som en gammel kæreste er blevet vækket til live – en gammel drøm fra tidligere, hvor min onkel og tante havde en campingplads i Øster Hurup, hvor jeg fra barndom til omkring 22 år, arbejde der. Siden har jeg gået og haft idéen og drømmen levede og så lige pludselig var muligheden der, fortæller Christian Hansen.

DCU-Camping er en helårs campingplads med 300 pladser til campingvogne, 3 områder til telte og 20 hytter. 2 servicebygninger, som er ved at blive shinet op, hvor der findes bad og toiletforhold, køkken, vaskeri, fællesstue og puslerum. Campingpladsen har en god belægning i højsæsonen.

- Vi er i øjeblikket i gang på pladsen, med at gå den igennem. Vi forsøger at få det hele strømlinet, få styr på de mange gamle læbælter, der ikke længere er kontrolbare, fortæller Christian. Vi tager en bid ad gangen. Vi får også på den måde nogle større og flere pladser til campingfolket. Hvis vi kan nå det, kommer der 3 nye 38 kvm luksushytter ned mod vandet. Vi har hen over vinteren haft en del vandproblemer. Ca. 1/3 af pladsen har været oversvømmet, men vi er ved at have styr på den med dræn.

- Vi er ved at etablere ny reception og butik i den eksisterende bygning, som styres af DCU, men passes af os. Her vil vi også gerne lave en café, med udendørs borde under halvtaget. Vores trækplaster er badesøen, hvor gæsterne kan boltre sig gennem sæsonen. Vi håber at vi med tiden kan få genetableret minigolfbanen.

Christian Hansen vil prøve at give pladsen et maritimt look, da det er en strandcamping. Der er blandt andet blevet lavet hyttefads plantekasser og med tiden vil det maritime blive en vigtig faktor på pladsen.

Foruden Christian og hans kone Charlotte er Lasse Sjøquist ansat som lejrchefassistent. Desuden er der ansat en i en halvdagsstilling. Når sæsonen er kommet godt i gang, vil der blive brug for ekstra arbejdskraft til butikken og aktiviteter for børn.

- Vi håber at vi kan skubbe udviklingen af campingpladsen en tand videre, uden at vi skal komme og revolutionere campingbranchen, der har fungeret fint i mange år, siger Christian Hansen. Vi har mange gode campingpladser her i området, som vi håber at vi kan få et godt samarbejde med, slutter Christian Hansen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...