KENDT ANSIGT: Christian Mose Sørensen starter 1. marts. Pia Fonseca stopper af private årsager

SKAGEN: Skagen Kultur- og Fritidscenter, har med virkning fra 1. marts 2019 ansat Christian Mose Sørensen (49 år) som nye centerleder. Det oplyser formanden for Skagen Kultur- og Fritidscenter Thorben Pedersen.

Christian er velkendt blandt de fleste i byen bl.a fra sit hidtidige virke som forretningsdrivende, samt for sin deltagelse i forskellige foreninger i den forbindelse. Desuden er han kendt inden for de forskellige sports- og idrætsaktiviteter og -foreninger som formand for Skagen Idrætsklub (SIK) i den egenskab som en væsentlig initiativtager omkring den årlige Skawcup, der for Skagen Kultur- og Fritidscenter har et væsentligt samarbejde. De seneste 4 år har Christian været ansat som sælger på Skagen Bryghus.

Bestyrelsen for Skagen Kultur- og Fritidscenter ser derfor frem til en spændende og udbytterig fremtid for Skagen Kultur- og Fritidscenter sammen med Christian.

I forbindelse med den nye centerleders tiltræden må vi desværre sige farvel til den nuværende leder Pia Fonseca. Pia ønsker af private årsager ikke at fortsætte som leder af Skagen Kultur- og Fritidscenter, da det ikke er muligt for hende at flytte fra Hirtshals til Skagen.

- Bestyrelsen må med beklagelse tage Pia beslutning til efterretning. Vi siger Pia tak for en god og spændende tid, som hun har medvirket til i Skagen Kultur- og Fritidscenter, samt ønsker vi hende held og lykke i sit virke fremover, siger Thorben Pedersen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...