Kommunen har overtaget driften af Ålbæk havn og ansat Tom Munk til opgaven

ÅLBÆK: I sidste uge blev nøglerne til havnekontoret overdraget til Tom Munk, der er nyansat havneassistent i Ålbæk Havn.

Sammen med nøglerne fulgte en grundig gennemgang af bygninger og opgaver i havnen – og den nye havneassistent glæder sig til at komme rigtigt i gang med det han selv betegner som sit drømmejob.

Foran venter en række opgaver.

Først og fremmest forberedelserne til sommerens sejlersæson, som nærmer sig med hastige skridt.

- Jeg er godt i gang med at planlægge den kommende sæson, som ligger lige om hjørnet – og jeg ser meget frem til at byde alle vores gæstesejlere velkommen i Ålbæk Havn.

- Der er naturligvis meget nyt at sætte sig ind i, men jeg føler mig godt klædt på, og glæder mig til et rigtigt godt samarbejde med alle aktører på og omkring havnen, siger Tom Munk, havneassistent i Ålbæk Havn.

Birger Isaksen, der er havnekoordinator for de kommunale lystbådehavne, deltog også ved nøgleoverdragelsen, sammen med tidligere medlemmer af foreningen for Ålbæk Havn af 1991, der i en årrække har været ansvarlige for havnedriften i Ålbæk.

I foråret var det ikke muligt for foreningen at konstituere sig, og derfor går driftsansvaret tilbage til Frederikshavn Kommune, som ejer havnen.

- Vi har haft en rigtig fin overdragelse af de forskellige opgaver i Ålbæk Havn sammen med flere medlemmer fra den tidligere bestyrelse for havneforeningen. Nu gælder det den kommende sæson, hvor jeg ser frem til et rigtig godt samarbejde med Tom, siger Birger Isaksen, der er havnekoordinator for de kommunale lystbådehavne og havnefoged i Sæby.

Der fortsat en proces i gang for den juridiske overtagelse af driften for Ålbæk Havn, som forventes at blive afklaret i løbet af de næste måneder.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...