Trawleren blev naturligvis døbt af dens navnesøster - Svend-Erik Andersens datter Jeanne

STRANDBY: Lørdag var der dåb af nybygning nr. 115 og i den anledning havde rederiet FN 462 Jeanne ApS, og Jobi Værft i Strandby indbudt til en forfriskning og lidt godt til ganen. Familie, venner, leverandører, samarbejdspartnere og andre interesserede kunne komme ombord og se det færdige resultat.

Nybygningen FN 462 Jeanne, er navngivet efter formand for Danmarks Fiskeriforening Svend Erik Andersens datter Jeanne, som også døbte skibet på dagen.

Rederiet FN 462 Jeanne ApS, der drives af Svend-Erik Andersen og Peter Husth, indgik i 2017 en kontrakt om den nye konsumtrawler på 24 meter.

Valget faldt på Jobi Værft A/S i Strandby, som er ejet af brødrene Jesper og Bjarke Faurholt.

De har stor succes som full-service værft inden for reparation og service.

Jesper og Bjarke Fauerholt, var naturligvis stolte over, at kunne fremvise værftets nybygning nr. 115.

Nybygningen der afløser den gamle FN 462 Jeanne, har 50 procent større kapacitet, og er bygget til at fiske jumfruhummer i Skagerrak og den påregnes, at være på havet 340 dage om året.

Peter Husth der er skipper på Jeanne fortæller, at der er tre besætningsmedlemmer og en lærling til, at sejle Jeanne året og døgnene rundt.

Det vil sige, at med to besætninger der skifter hver syvende dag, og derfor kan holdes nybygningen på havet 340 dage om året.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...