Indehaveren driver i forvejen en interiørbutik i Latinerkvarteret i Aarhus

SKAGEN: La Maison åbner 12. april interiørbutik i Skagen. Det er Helle Koch Mathiasens anden butik, så hun ved klart, hvad det er, der skal til.

- Jeg har øvet mig otte år i Latinerkvarteret i Aarhus og er nu klar til at åbne min butik nr. 2 i Skagen, siger Helle Koch Mathiasen.

Sortimentet i butikken i Skagen er sammensat, så det både henvender sig til den lokale skawbo og til de mange turister, der hvert år besøger byen.

Alle butikkens produkter er håndplukkede, og butikken henvender sig til den kræsne kunde, der ønsker et personligt hjem.

- Jeg lægger stor vægt på et højt serviceniveau og en professionel, personlig betjening, siger Helle Koch Mathiasen.

La Maison tilbyder også råd og vejledning når boligen skal indrettes, omforandres eller blot styles.

- Min mand er skawbo, og vi har altid tilbragt vores ferier i Skagen, som er vores andet hjem.

- Jeg har i flere år overvejet at åbne butik i Skagen, da jeg synes, at La Maison på bedste vis supplerer de mange kvalitetsbutikker, der er i Skagen, siger Helle Koch Mathiasen, der synes det er en skam, at byen i de seneste år har fået mange butikker, der kun har åbent i sommersæsonen.

- La Maison vil derfor have åbent hele året og derved bidrage til, at byen også har en attraktivt butiksliv uden for sommersæsonen, siger hun.

Helle Koch Mathiasen har ansat en pige, som er født og opvokset i Skagen. Hun vil sammen med en lokal sommerafløser og indehaveren selv, være hovedkræfterne i butikken.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...