TØRST: Finske Karoliina Pekkala har været med til at bygge byens nye cocktaibar op har udviklet nye cocktails.

Der var indbudt til åbningsreception på Skagens nye cocktailbar TØRST, hvor der blev budt på champagne cocktails med havtorn, og Tom Collins blandet med dyr øl i stedet for danskvand.

Det var indehaver af Jakobs Bar & Café, Jakob Sund, der sammen med Nicklas Lennert ejer Tørst, der bød velkommen til de mange gæster.

Jakob Sund fortalte, at han ikke selv havde meget forstand på cocktails, og havde derfor sammen med Nicklas Lennert hentet inspiration fra det helt speciale cocktail-univers, der findes rundt om i Europa. Jakob og Nicklas havde allieret sig med Karoliina Pekkala, der er specialist i cocktails og har haft stor indflydelse på baren, der med et team af dygtige håndværkere og medarbejdere nu er åbnet i Skagen.

I sin velkomsttale takkede Jakob Sund blandt andet arkitekterne Hanne og Peter Linde Bonderum, for det flotte arbejde de havde udført med udformningen, både udvendig og indvendig.

Indretningen i Tørst er delt i et loungeområde, hvor man kan nyde sin cocktail i dybe sofaer og et område hvor man kan blande sig med de andre gæster.

- En del af Væggene i TØRST er spartlet med på en speciel måde der hedder Stucco Lustro, en spartel der indeholder marmorstøv, hvilket giver en helt speciel overflade, og lokalet er lavet med lydisolerende materialer, forklarede Jakob Sund.

- Men selv om lokalerne er lyddæmpet, bliver det ikke et sted med live musik eller høj DJ-musik, understregede Jakob Sund.

Nicklas Lennert, medejer af Tørst, er også teknisk ansvarlig, fortalte gæsterne om den nyeste teknoogi der er anvendt til, at styre lys og lyd i lokalerne, og demonstrerede hvordan man ved talen blot, kunne starte musikken og styre lyset.

Nordiske råvarer

Karoliina Pekkala udtrykte sin store glæde over, at have været med til at skabe cocktailbaren helt fra bunden.

- Vi vil skabe noget som ikke findes andre steder, fortæller Karoliina Pekkala, der er eksperten og skal stå for den daglige drift, sammen med fem udlærte bartendere. Karoliina Pekkala der er finsk, har udviklet flere nye cocktails til Tørst, har bestemt sig for, at hovedparten af de cocktails, hun vil blande, skal indeholde nordiske råvarer, blandt andet cocktailen ”No Snow”, som indeholder dansk hvid chokolade, rom.

Men Tørst er også stedet hvor der er mulighed for, at få en fadøl, eller en gin og tonic.

Jakob, Nicklas og Karoliina og hele teamet bag baren, glæder sig til at byde gæsterne velkommen og håber på, at barens gæster har lyst til at prøve andre cocktails end dem, man kan få mange steder.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...