Tager børn med på oplevelser gennem sommeren i Skagen

SKAGEN: Sommerferien står snart for døren og igen i år tilbyder Turisthus Nord børneguidede ture i Skagen.

Allerede i går tirsdag kaldte den nye børneguide til den første af sommerens ture, og hun glæder sig til at møde en masse ferieglade børn.

Årets nye børneguide Sandra Cecilie Bering Tietze er 21 år med dybe rødder i Ålbæk og Nordjylland.

Sandra har været meget i Skagen igennem hele barndommen – så Skagen er på mange måder lig med barndomsland.

Interessen for formidling til børn er stor hos den nye børneguide.

Efter endt gymnasieuddannelse tog Sandra derfor en guideuddannelse som børneguide på Mallorca, og den uddannelse bragte både spændende udfordringer og skønne oplevelser.

Sandra har således en god erfaring som børneguide og hun glæder sig til at møde en masse ferieglade børn i løbet af sommeren:

- Jeg glæder mig til at være børneguide i Skagen og til at vise alt det frem, som jeg synes er fedt. At være børneguide er enormt givende, for børn er altid umiddelbare uden filter og deres begejstring er meget smittende, siger hun.

Sommerens børneguidede ture startede allerede 25. juni, og der er to ture som man kan tilmelde sig gennem sommeren - nemlig Opdag Skagen Havn - sjov for børn, og På ravjagt - hyggetur for børn.

Begge ture er meget populære, og der er masser af spændende oplevelser og ting at lære for børnene.

- Vi skal på opdagelse på Skagen Havn, på fiskeauktion samt lære om fiskeri og fiskene i farvandet omkring Skagen. Her kommer vi om bag kulisserne og ser hvad der sker på havnen, fortæller Sandra om turen på havnen.

Udover turen på havnen kan børnene også tage med på ravsafari, hvor de kommer på en vaskeægte ravjagt ved Danmarks nordligste punkt.

Her lærer børnene at lede efter havets guld og andre spændende skatte fra havet.

Torsdag går det løs igen fra 9.30-12 på havnen og fra 13.30-15.30 på ravjagt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...