Erhvervs- og privatpersoner, der ikke er ramt økonomisk af Corona krisen, kan købe Skagen Gavekort til brug i Skagens detail butikker og restaurationer.

Gavekortene udloddes via konkurrencer på virksomhedernes egne facebook sider. For de virksomheder og privat personer, der ikke ønsker at køre en egen konkurrence, så afvikles der en sideløbende konkurrence i Skagen Onsdag.

Idémanden bag er Rasmus Jørgensen fra RJ Arkitektur.

Rasmus Jørgensen fik idéen da han selv ville købe et Skagen Gavekort til en konkurrence på hans egen Facebook side.

- Jeg ønsker at bidrage det jeg kan, til vores fantastiske butiks- og restaurationsliv, og tænkte, at jeg ville købe et Skagen Gavekort til en Facebook konkurrence. På den måde kunne jeg støtte flere forskellige restauranter og butikker i Skagen – og samtidig glæde en heldig vinder.

- Jeg tænkte, at hvis alle erhverv, og eventuelt private personer, der ikke er ramt af krisen ville gøre det samme, så kunne det virkelig hjælpe. Så hvorfor ikke lave det til et fælles by-projekt, hvor de der kan og vil, har mulighed for at støtte op om vores forretnings- og restaurationsliv i Skagen.

- De er om nogen rigtig hårdt ramt lige nu, og det bliver jo ikke bedre af, at påsken bliver hårdt ramt i år. Derfor kan jeg kun opfordre virksomheder – og eventuelt privatpersoner – til at støtte op om idéen. Hvis vi får mange med, så bliver beløbet der skal bruges i Skagens butikker og restauranter ikke ubetydeligt. Vi vil jo alle gerne, at de er der, når vi er på den gode side af den her krise, uddyber Rasmus Jørgensen.

Konkurrencen kommer til at køre fra mandag 20. april og frem til udtrækningsdagen 1. maj. Vindere vil blive kontaktet direkte – og offentliggjort i Skagen Onsdag 13. maj.

Virksomheder og privatpersoner der ønsker at støtte butikker og restaurationer i Skagen kan tilmelde sig frem til 17. april.

Tilmelding skal ske til Søren From fra NORJYSKE Medier på mail: soren.from@nordjyske.dk

Gavekort der skal købes/sponseres er hver på min. 2.000kr. – og der kan købes så mange man ønsker.

NORDJYSKE Medier og Skagen Onsdag er klar til at yde en indsats.

- Selvfølgelig bakker vi op om så positivt et initiativ. Skagens butikker og restauranter er udfordret lige nu - og de er en stor del af Skagens DNA, som vi alle skal værne om. Vi gør fra NORDJYSKE Medier i forvejen alt vi kan, for at hjælpe vores annoncører i disse dage – og et initiativ som Rasmus´ skal vi give al den opbakning vi kan, siger Søren From fra NORDJYSKE Medier.

Søren From har påtaget sig rollen som koordinator for projektet ”Gavekort til Skagen”.

Fredag den 3. april udsendes informationsmateriale til virksomheder i Skagen om hvordan man kan bidrage med køb af Skagen Gavekort – udlodning af konkurrencer – udtrækning og offentliggørelse af vindere – og alt andet praktisk info.

René Zeeberg fra Turisthus Nord hilser initiativet meget velkommen – og bidrager ligeledes med praktisk hjælp i forbindelse med bestilling af gavekort.

Det er Turisthus Nord der til daglig varetager Skagen Gavekort bestillinger.

Også Allan Kastor fra Erhvervshus Nord Skagen bifalder initiativet.

Her vil man bidrage med kontakt til deres store erhvervsnetværk i Skagen

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...