SKAGEN: Nu kommer der skik på området bag Kappelborg med parkeringspladser og depotfaciliteter til Kappelborg.

På kultur- og fritidsudvalgets møde den 6. marts 2019 godkendte udvalget, at der opføres depotfaciliteter bag Kappelborg og på mødet i går 28. marts 2019 faldt finansieringen på 400.000,- endelig på plads. Depotfaciliteterne er noget, der længe har været efterspurgt, og det er særligt aktualiseret af at de tidligere containere, der ikke just pyntede bag Kappeborg, er blevet fjernet.

- Jeg havde gerne set, at depotfaciliteterne var kommet på plads i forbindelse med budgetlægningen for 2019 sidste efterår, men det lykkedes ikke. Det glæder mig, at vi nu i KFU har fundet en løsning og finansiering så vi kan få skabt mere optimale forhold for Kappelborg” Siger Anders Broholm, formand for kultur- og fritidsudvalget (V).

På byrådsmødet den 27. februar 2019 godkendte byrådet, at parkeringspladsen bag Kappelborg renoveres og dermed bliver hele området nu opgraderet.

- Det er virkelig dejligt, at de rette faciliteter nu kommer på plads. Området bag Kappelborg har siden Kulturhusets opførsel ikke været gjort færdigt og det har ikke været et særligt pænt område for at sige det lige ud. Med etableringen af parkeringspladser og nu også depotfaciliteter får vi området til at se pænt ud og samtidig får det de nødvendige funktioner, siger Anders Broholm.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...