NY FORRETNING: Anders Wolff og Freja Stenbroen arbejder sammen med Mette Stenbroen om Skagen Portside

SKAGEN: Stenbroen er et kendt navn inden for butiksverdenen i Skagen. Stenbroen Guld & ure ligger centralt på Sct. Laurentiivej, og nu har indehaver Mette Stenbroen åbnet en ny forretning. Eller måske mere præcist har de i familien åbnet Skagen Portside på Kvasevej. Her er fiskeriet og det maritime liv i centrum, og lystfiskeri er Mette Stenbroen og hendes mand Anders Wolff store interesse. De er begge aktive i Skagen Havfiskeklub, hun er formanden og gemalen nørder med grej.

- Det er Anders store drøm at åbne en forretning med fiskegrej, hvor vi også udlever fiskestænger og arrangerer guidede fisketure rundt på molerne hver tirsdag aften i skolernes sommerferie eller på andre tidspunkter for grupper, siger Mette Stenbroen.

Så en del af Skagen Portside er indrettet med grej til lystfiskeri. En anden del er henvendt til de mange tusinde krydstogtsturister, som går ned ad Kvasevej og forbi forretningen.

Her møder vi Freja Stenbroen, Mette Stenbroens datter, som skal passe forretningen.

Turisterne kan blandt andet købe store modelskibe og andre mindre maritime souvenirs, og så har Stenbroen Guld & Ure mulighed for at stille montre op med de for krydstogtsgæster kendte Skagen Ure.

De sælger også coffee to go og is.

- Men da butikken ligger på erhvervshavnen må vi ikke stille borde og bænke op uden for og drive café, forklarer Mette Stenbroen.

Skagen Portside skal primært være åben i krydstogtsæsonen og lukker efter skolernes efterårsferie.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...