Nilles Rejser udvider i 2020 med en lang række nye destinationer - dem kan man få bedre indblik i ved nytårskuren i Dybvad 19. januar

KOMMUNEN: 2020 byder på en lang række nye, spændende destinationer fra Nordjylland.

I lørdags præsenterede den nordjyske rejsearrangør Nilles Rejser, der i oktober blev kåret til Danmarks bedste rejsearrangør ved Danish Travel Awards, nemlig sit splinternyt rejsekatalog, som indeholder intet mindre end 24 nyheder, der alle er udvalgt nøje med udgangspunkt i tidens rejsetrends.

- Vi oplever i disse år en markant vækst i antal enkeltbookinger, og derudover ser vi en stigende interesse for generationsrejser, hvor bedsteforældrene typisk inviterer hele familien med på tur.

- Det er en interessant udvikling, som passer rigtig godt til vores kerneprodukt, der netop er grupperejser for alle – hvad enten man rejser som familie, par eller alene, forklarer direktør hos Nilles Rejser, Miriam Bisgaard Christiansen

I 2020 udvider rejseselskabet således blandt andet med sommerflyvninger til Split i Kroatien, hvor flere generationer i fællesskab for eksempel kan nyde det krystalklare Adriaterhav til søs på et enestående krydstogt i den kroatiske skærgård, eller opleve Dalmatiens kyststrækning med fast grund under fødderne og overnatning på et af områdets populære resorts.

- På grund af den stigende efterspørgsel fra solorejsende, præsenterer vi derfor også en række solorejser, hvor vores danske rejseledere sørger for at skabe tryghed og fælles oplevelser undervejs.

- Derudover vægter vi samværet enormt højt på vores rejser, hvilket betyder, at der altid er nogen at dele oplevelserne med – hvis man ønsker det, siger Miriam Bisgaard Christiansen og fortsætter:

- Vi er så privilegerede at have mange trofaste gæster, som har rejst med os gennem en årrække. Derfor er det helt afgørende, at vi formår at forny os og tilbyde nye, spændende destinationer og rejseoplevelser.

Blandt de nye destinationer er desuden pilgrimsvandring på Caminoen, eksotiske rejser i Sydafrika samt specialture til Grænselandet, som markerer 100-års jubilæet for genforeningen mellem Sønderjylland og Danmark samt 75-året for Befrielsen.

Alle arrangørens nye rejsemål med fly har afrejse fra Aalborg Lufthavn.

I januar byder Nilles Rejser igen inden for til åbent hus på kontoret i Dybvad, hvor alle interesserede kan få indblik i arrangørens populære rejsemål samt de spændende nyheder.

- Sidste år inviterede vi for første gang indenfor til åbent hus med et overvældende fremmøde, hvor flere end 1.500 gæster deltog. Den erfaring tager vi med i planlægningen i år, så ingen går forgæves, og alle får en god oplevelse, siger Miriam Bisgaard Christiansen.

Til åbent hus-arrangementet vil det blandt andet være muligt at høre om ét af Nilles Rejsers signaturrejsemål Madeira, den eftertragtede nyhed Kroatien samt spændende flodkrydstogter og rejsearrangørens styrkede samarbejde med det nordjyske flyselskab Great Dane Airlines.

Arrangementet finder sted søndag 19. januar klokken 11-15 på Nilles Rejsers hovedkontor i Dybvad.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...