Besøger Skagen Bio i filmisk form med Selvmordsturisten

SKAGEN: Skagen Bio viser tirsdag i næste uge, 17. december, det danske drama Selvmordsturisten med Nikolaj Coster-Waldau i hovedrollen.

I filmen følger vi forsikringsagenten Max.

Han elsker sin kone Lærke, som spilles af Tuva Novotny, men lever med en svulst i hjernen og befinder sig midt i en eksistentiel krise.

Han kommer på sporet af det hemmelige afsidesliggende luksus-ressort Aurora Hotel, der specialiserer sig i selvmord. Her opdager han en foruroligende sandhed, der får Max til at sætte spørgsmålstegn ved selve livet, døden og hans egen forståelse af virkeligheden.

Selvmordsturisten er både en kærlighedshistorie og et psykologisk drama om meningen med livet. Med et øde, nordisk bjerglandskab som kulisse udspilles en hypnotiserende magtkamp om retten til selve livet, forstanden – og kærligheden.

Danmarkspremiere

Onsdag i næste uge er der Danmarkspremiere på den niende – og angiveligt sidste – film i Star Wars-serien i Skagen Bio.

Filmen Star Wars: The Rise of Skaywalker er den tredje I trilogien efter The Force Awakens og The Last Jedi.

Det er meget lidt, filmselskabet på forhånd fortæller om handlingen i filmen, men det fortælles, at handlingen starter cirka et år efter begivenhederne i The Last Jedi, , og det tilbageværende af modstandsbevægelsen forbereder sig til et muligvis afgørende slag mod The First Order. Samtidigt må heltene også bearbejde de tab, de har lidt undervejs.

På premiereaftenen, onsdag, vises filmen som almindelig film, mens den torsdag og fredag aften vises i 3D.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...