Suveræn saxofonist tager teten 3. juli

SKAGEN: Som noget helt ekstraordinært kan som en slags optakt til Skagen festival møde en af Danmarks bedste saxofonister, Niels Mathiasen.

Han gæster onsdag 3. juli Bodilles Kro, hvor han spiller op fra fra 19-22.

- Vi har været så heldige, at vi i samarbejde med den aarhusianske musiker Ole Bech, har fået en af landets absolut bedste saxofonister Niels Mathiasen, bl.a. kendt fra Gnags, og mange andre bands i Danmark, til Skagen og Bodilles Kro, onsdag 3. juli - lige før Skagen Festivalen starter, fortæller en glad Peter Hansen fra Bodilles Kro.

Niels Mathiasen vil han sammen med Ole Bech danne bandet, Bechs Soul Combo, som vil fylde højtalerne med klassiske soul og blues hits.

Niels Mathiasen er et velkendt navn på den danske rockscene.

Med sin harmoniske saxofon i hånden har han turneret med bl.a. Henning Stærk Band, Mek Pek Party Band, Kim Larsen og Thomas Helmig igennem 80’erne.

På sommerens festivaler kan han høres sammen med både Gnags og Poul Krebs.

På scenen ved siden ham står altid energiske Ole Bech.

Ole Bech vil med sit livlige kropssprog, et arsenal af rock’n roll-positurer og en sympatisk vilje guide alle gennem denne aftens numre.

Ole Bech er kendt i flere sammenhænge. Han er frontfigur i The Pocket Players og Soulmates.

Desuden vil han spille i bandet, Ole Bechs Trio, under Skagen Festivalen på Bodilles Kro.

Bassisten i trioen er Erik Brian Clausen - bandets ”grand old man”, som har spillet musik siden 1960’erne.

Ved trommerne sidder Christian Borghus, som til dagligt spiller med reggaebandet ”Jam I Can”, samt i flere andre orkestre.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...