KOMMUNEN: Mange af kommunens børn i 2. og 3. klasse bliver i den kommende tid inviteret til Musikskoledage i Musikskolen i Frederikshavn Kommunes tre afdelinger.

Her vil skoleeleverne høre og se en række forskellige instrumenter, ligesom de vil møde nogle af lærerne og eleverne fra Musikskolen.

Musikskolelærerne vil spille på instrumenterne, fortælle om dem og vise hvordan de fungerer. Mange skoleelever oplever for første gang hvordan f. eks en trækbasun eller en kontrabas lyder i virkeligheden. De elever, der deltager fra Musikskolen vil fortælle om hvorfor og hvordan, de valgte det instrument, de spiller på.

Tidligere har eleverne fra de forskellige skoler også kunnet prøve nogle af Musikskolens instrumenter, men det kan desværre ikke lade sig gøre i år, da musikskolen skal tage højde for de gældende coronaretningslinier.

I år besøger eleverne Musikskolens afdelinger klassevis, de skal spritte af og holde afstand og så kan Musikskolen stadig godt gennemføre Musikskoledagene, til glæde for de mange elever.

Der plejer altid at være nogle af børnene, der opdager et instrument, som de godt kunne tænke sig at lære at spille på - og så er det jo bare om at komme i gang.

For selvom skoleåret er startet og Musikskolens sæson er i gang, er der stadig plads til nye elever.

Det er bare om at ringe til Musikskolen og spørge om der måske er plads på dit drømmeinstrument.

Hvis man ikke ved hvad drømmeinstrumentet er endnu - så kan det være, man finder ud af det på Musikskoledagene

I alt afholder Musikskolen seks Musikskoledage - to i Frederikshavn, to i Sæby og to i Skagen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...