Ekspeditionen er flyttet fra Lyngvej til Skibsbyggerivej i Aalborg

KOMMUNEN: Hvis man skal hente nye nummerplader, prøvemærker til bilen eller have hjælp til registrering af sit køretøj, skal man fremover henvende sig til Motorstyrelsens nye motorekspedition på Skibsbyggerivej 5, i Aalborg.

Motorstyrelsen har valgt at flytte ekspeditionen til nye lokaler, fordi medarbejderne på Lyngvej er flyttet til Lauritzens Plads ved havnefronten, hvor Motorstyrelsens nye hovedkontor ligger.

- Vi har ganske enkelt ikke brug for så meget plads, som vi råder over på Lyngvej, så derfor flytter vi ekspeditionen til Skibsbyggerivej.

- For mange bilister vil det være let at komme til den nye ekspedition på Skibsbyggerivej, fordi den ligger tæt på motorvejen.

- Samtidig er der gode parkeringsmuligheder ved den nye ekspedition. Det er også en fordel for os, at motorekspeditionen kommer til at ligge cirka 200 meter fra vores hovedkontor på Lauritzens Plads, siger Motorstyrelsens direktør Jens Otto Størup. Det betyder, at der stadig er åbent for personligt fremmøde mandag kl. 9-16 og tirsdag-fredag kl. 9-14.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...