Hvordan får udsatte borgere bedst mulighed for at blive hørt?

FREDERIKSHAVN: Det spørgsmål vil socialudvalget gerne høre din mening om på et dialogmøde om socialt udsatte borgere i Frederikshavn Kommune.

Mødet finder sted i Maskinhallen, Skolegade 8 i Frederikshavn torsdag 11. oktober fra klokken 16 til 19.

Mennesker kan være socialt udsatte på mange måder.

Socialministeriet definerer socialt udsatte voksne som mennesker over 18 år med sociale problemer eller med risiko for at få det.

Men hvem er udsat i Frederikshavn Kommune; hvad er vigtigst på udsatteområdet i vores kommune, og hvordan bliver udsatte borgere bedst hørt?

Socialudvalget vil gerne i dialog med borgere, politikere, virksomheder og organisationer fra hele Frederikshavn Kommune om, hvordan vi bedst kan styrke dialogen med og om socialt udsatte borgere i vores kommune.

- Vi ser frem til en konstruktiv dialog om mål, muligheder og innovative indspark til, hvordan udsatte får det bedste talerør i Frederikshavn Kommune, udtaler socialudvalgsformand Ole Rørbæk.

Deltag med dit bidrag Socialt udsatte er ikke en homogen gruppe, og derfor er det svært at tegne et fyldestgørende billede af, hvem de socialt udsatte i Frederikshavn kommune er.

Borgere, politikere, interesseorganisationer og professionelle kan alle berige dialogen med holdninger og erfaringer fra netop deres interesseområde.

Formålet med mødet er, at vi gennem en konstruktiv dialog når frem til, hvordan vi bedst får hørt, og etableret et samarbejde med socialt udsatte borgere i Frederikshavn Kommune.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...