SKAGEN: For 20-årige Mikkel Pedersen blev hans foreløbige karrieredrøm til virkelighed d. 25. januar, hvor han havde første arbejdsdag som ejendomsmægler elev hos home Skagen, og det viste sig hurtigt at gå over al forventning.

- Jeg er bestemt ikke blevet skuffet. Jobbet som ejendomsmægler har altid været en drøm for mig, så da jeg så muligheden for at blive elev i home, slog jeg til med det samme. Jeg har altid været fascineret af ejendomme, som interesserer mig meget, fortæller Mikkel, der lige kommet tilbage efter et halvt år på VUC i København.

- Det lærte mig rigtig meget om mig selv og har gjort mig mere selvstændig, konstaterer Mikkel, der med egne ord og humoristisk sans er ’en høj og smilende ung mand,’.

Han er født og opvokset i Skagen, og har stort set hele sin familie og alle sine venner i Skagen.

- Jeg er et udadvendt menneske, som trives bedst sammen med andre mennesker, så derfor er jobbet som ejendomsmægler, hvor jeg møder nye mennesker hver dag, også det helt rigtige for mig,” fortæller Mikkel Pedersen.

I fritiden elsker han da også at rejse og opleve nye steder, kulturer og mennesker. Men han dyrker også det nære samvær med familien, kæresten og vennerne.

Sport er et vigtigt omdrejningspunkt i hans liv. Især fodbold. Mikkel spiller i SIK, hvor han også i en periode har været frivillig træner for nogle af klubbens drenge:

- Det med at mærke holdånden både på træningsbanen men også når det gælder i kamp er for mig en helt speciel følelse. Størstedelen af min omgangskreds er også med på holdet, så det giver også mulighed for at være sammen med vennerne på en anden måde end normalt.

Mikkel Pedersen vil være ansat som ejendomsmæglertrainee i home Skagen de næste 3 år.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...