FREDERIKSHAVN: ”Mikkel og den store verden” hedder foredraget, som han holder torsdag 21. marts klokken 19 på Frederikshavn Handelsskole.

Foredraget med den kendte sejler er blevet til i samarbejde mellem Frederikshavn Teaterforening og Frederikshavn Havn.

- Vi er utroligt stolte over, at vi igen kan præsentere Mikkel Beha Erichsen, som holdt, hvad han lovede, for han sagde sidst, at han kom igen, fortæller formand Lilly Pedersen der samtidig er glad for, at vores egen Mikkel Seedorff Sørensen, Frederikshavn Havn, igen er medarrangør.

I foredraget kan publikum høre om de seneste projekter og den seneste rejse, så der er meget nyt i det, Mikkel Beha næste år fortæller om.

Arrangørerne lover, at foredragsholderen vil give et eventyrligt og underholdende foredrag, hvor han fortæller om familiens mange rejser og de mange valg og prioriteringer, der ligger forud for hver eneste af dem. Siden Mikkel kunne tage sine første skridt, har mange af de skridt være på jordens fjerneste egne, og køjesækken er blevet fyldt med erfaringer, betragtninger og historier fra en klode, vi alle skal passe bedre på.

I foredraget fortæller Mikkel også om familiens seneste projekt, hvor sejlskibet Havana er skiftet ud med motorskibet Wallenberg. Denne gang går rejsen mod Norge, Færøerne, Island og Grønland - og det hele bliver til en ny tv-serie, der bliver vist på TV2.

Når Mikkel går på scenen, er det ikke bare med postkortsskønne billeder og glade sømandsanekdoter, men også med en personlig og nærværende fortælling om uretfærdighed, gæstfrihed, nysgerrighed - og om hans egen usikkerhed, og om man er god nok til at slå til som menneske - både fagligt og privat.

Den røde tråd i Mikkels foredrag - og i hans eget liv - er frihed. Friheden kommer ikke af sig selv, den skal der kæmpes for. Mikkel fortæller om, hvordan han og familien har gjort op med autoriteter, på papiret taget mange ufornuftige beslutninger og er gået i mod strømmen for at holde fast i friheden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...