Skagen Boghandel har været så heldige, at michelinkok Michel Michaud vil komme i butikken lørdag 14. december fra kl. 11-12. Det oplyser boghandler Frank Kiil Nielsen.

Det er derfor muligt at få en signatur bogen ”Mad med respekt”, hvor Michel Michaud har bidraget med et antal af sine bedste opskrifter. Bogen handler om madsrester og har en række kendte som medforfattere. Hvert solgt eksemplar af denne bog udløser en donation til Folkekirkens Nødhjælp.

Michel Michaud er i Skagen mest kendt for sin tid på Ruths Hotel, hvor han gennem 10 år udviklede hotellets køkken, og hvor han igen i dag har sit virke.

Han har dog også fundet tid til at bidrage til bogen ”Mad med respekt”, hvor en række personligheder giver bud på at undgå madspild.

Lidt om bogen:

Madrester er madskatte. Spiser du den mad, du køber, gavner du miljøet og din pengepung. En gennemsnitsfamilie kan spare mere end 7000 kr. om året ved at undgå at smide mad ud, og mindre madspild er en af de bedste, kendte løsninger til at reducere udledning af drivhusgasser. Samtidig er produktion af fødevarer vurderet til at være den tredjestørste CO2-udleder i verden.

Stifter af Stop Spild Af Mad, Selina Juul, H.K.H. Prinsesse Marie, tv-kok Timm Vladimir, mad-iværksætter Anh Lê, de gastronomiske superstjerner Francis Cardenau og Michel Michaud samt tv-kok Louisa Lorang, der alle er ildsjæle mod madspild, giver her deres bedste opskrifter.

Mad med respekt indeholder 80 familievenlige opskrifter, baseret på råvarer og rester, som danske husholdninger hyppigt smider ud

Ideer til morgenbordet, madpakken, mellemmåltidet, frokosten, aftensmaden, desserten og festen

Tips, viden og gode råd til en husholdning uden madspild. Så kom endelig indenfor lørdag den 14. december, og få en snak med Michel Michaud om bl.a. madspild.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...