Den nordjyske scrubber-fabrikant ME Production har godt gang i scrubber-ordrerne, og nu kommer også serviceaftalerne i hus.

ME Production er vækstet voldsomt det seneste år og er gået fra 50 til 180 medarbejdere i løbet af de sidste 18 måneder.

Dette skyldes deres store salg af de miljøvenlige scrubber-systemer, som renser røggassen og reducerer svovludledningen markant i henhold til IMO’s skærpede krav om svovludledning per 1. januar 2020.

Den store fremgang har også resulteret i, at virksomheden har oprettet en helt ny scrubber-serviceafdeling, som nu har indgået en af sine første serviceaftaler med det tyrkiske rederi, Ulusoy Sealines.

Aftalen dækker hele deres flåde med ME Productions scrubber-systemer.

Serviceaftalen sikrer Ulusoy Sealines tryghed og sikkerhed:

- Med en serviceaftale får vi årlige planlagte servicebesøg af vores scrubber-systemer. Herved kan vi forebygge og reducere operationelle nedbrud og vedligeholde og servicere scrubberne bedst muligt. Derudover, så har vi 24 timers hotline og fjernsupport som gør, at vi ved at supporten er klar, hvis der skulle opstå komplikationer med systemet. Det er yderst vigtigt for os at overholde IMO’s nye lovkrav om reducering af svovludledning, og ME Productions service- og supportaftale kan hjælpe os med det, udtaler Kaptajn Gürcan Gür, Ulusoy Sealines.

ME Productions scrubber-serviceafdeling tilbyder vores kunder en 360 graders ”one-stop-shopping” løsning, som er med til at sikre og optimere scrubber-anlæggets ydeevne og levetid og ydermere sikre, at scrubber-anlægget overholder IMOs lovkrav.

- Vi ønsker ikke blot at være at være en leverandør for vores kunder. Vi ønsker, at de skal se og opleve os som en samarbejdspartner – også på længere sigt. Kunderne skal føle sig trygge og vide, at vi ikke forsvinder, så snart vi har leveret deres scrubber.

Derfor tilbyder vi en servicepakke, der sættes sammen med kunden, så vi altid rammer deres behov og ønsker, udtaler Service Manager Kim Pedersen.

ME Production har tilmed opbygget et reservedelslager, der sikrer at både mindre og større dele kan afsendes indenfor meget kort varsel.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...