Mathilde Falch har alle dage været drevet af stærkt personlige sange, og hun er kendt som en sangerinde med ordene i sin magt. ”Mathilde Falchs stil sammenlignes ofte med Lou Reeds”, lyder det fra kulturhuset. ”Falch er som Reed en udtryksstærk musiker, hvor det oftest er livets skyggesider og i Falchs tilfælde, egne oplevelser, der er udgangspunkt for de kompromisløse sange.”

På albummet ”Som Børn På Ny” har Falch således skrevet til og om de børn, der af den ene eller anden årsag er nødsaget til at blive voksne for hurtigt. Tvunget til at tage for stort et ansvar og dermed går glip af barndommens ro og uskyld.

Falch har selv været igennem nogle hårde år med misbrug og spiseforstyrrelser, men har brugt musikken og kærligheden til sin mand, komikeren Jesper Juhl, til at komme ud af misbruget. I dag er hun igen oven på, og blev i december mor for første gang. Foruden at være mor, hustru, sangskriver med mere er hun ligeledes pladeselskabsejer og ambassadør for Landsforeningen SIND.

Med sig til Skagen har Mathilde Falch sit faste band, som altid er med hende på landevejene; Adam Wiberg på trommer, Morten Puper, keyboards, Jeppe Skovbakke, bas, Christian Ki på guitar og Charlotte Schultz, kor, så der er lagt op til en gedigen rockkoncert med masser af dybde og noget på hjertet.

Koncerten er den første på Kappelborg i marts, der foruden Falch bl.a. byder på den dygtige engelske blues-musiker, Big Joe Louis 8/3, den danske blues og rock’n’roll sangerinde Michelle Birkballe i godt selskab med hele Danmarks Rock Nalle 15/3 og ikke mindst sublime Caroline Henderson i duo med verdenspianisten Nikolaj Hess lørdag d. 23/3.

Flere informationer og billetsalg på kappelborgskagen.dk og Skagen Turistbureau.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...