Til daglig er Marianne Mortensen skuespiller med engagement hos Mungo Park i Kolding, men har sammen med sin mand og band de seneste år turneret rundt i kongeriget med stor succes. Marianne fejrer således i år sit 35-års skuespillerjubilæum og sin 60 års fødselsdag.

- Og vi glæder os til at fejre det i Skagen, lyder det fra duoen, som om koncerten forklarer, at publikum kan glæde sig til en koncert om livet og kærligheden fortalt gennem deres egne sange blandet med enkelte sange fra Mariannes musical-repertoire.

- Og hvem ved, måske sniger der sig også et par Skagen-sange ind, tilføjer de med et smil.

På scenen i mange år

Marianne Mortensen og Michael Vesterskov har efterhånden stået på scenen i mange år.

De har gjort det hver for sig, med forskellige projekter, som skuespiller og musiker, og mange steder rundt om i landet.

I 2005 fandt de sammen musikalsk med albummet "Du & jeg & månen", og i 2014 udgav de albummet "Grib mig", hvor 4 af sangene har været i rotation på DR P5, og den ene "Slip nu verden" 15 uger på dansktoppen, flere af ugerne på førstepladsen. I 2017 udgav de deres tredje album "Tågerne forsvinder", som Nordjyskes anmelder Ove Nørhave gav 5 ud af seks mulige stjerner".

Flere på scenen

Med på scenen på Kappelborg har de de danske musikere Morten Ærø på trommer og perkussion, Morten Pedersen på keyboard, Helle Marstrand på bas og Jonas Munck Hansen på guitar, og der er lagt op til en hyggelig og stemningsfuld aften.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...