Læserindlæg fra Anders Brandt Sørensen, Soc.

Af Anders Brandt Sørensen(S)

Næstformand i Socialdemokratiets gruppe

FREDERIKSHAVN: Så er badeferien i Venstre for en stund sat på pause. Venstres to gruppeformænd – Peter Sørensen og Anders Broholm – har vanen tro kritiseret borgmesteren for at arbejde for kommunen. Deres læserbreve minder mest af alt om copy-paste fra det forgangne halvandet år. For en sikkerheds skyld skal Venstre retfærdiggøre sin tilstedeværelse i byrådet ved at kaste smuds på de partier, som arbejder for kommunen. Fejlfinding og pegen fingre kan Venstre åbenbart godt finde tid til.

Sammen med et stort flertal synes jeg, at det er enormt ærgerligt, at automatreaktionen hos kommunens næststørste parti er at ødelægge fællesskabets forsøg på at løse en vanskelig økonomisk situation i kommunen. Bagklogskaben er direkte nedladende. Og vi kender Venstres sim sa la bim-løsninger: udliciter og konkurrenceudsæt, så løser I ALLE verdens problemer. udover at være forvrøvlet sludder er den indstilling til borgernes velfærd direkte skadelig. Især hvis man som borger f.eks. ønsker at få hentet skrald.

Jeg har opgivet at appellere direkte til Venstres medlemmer af byrådet. De har valgt stilen. Der skal findes fejl og hver en fejl skal hovent påpeges. også når der skrives d i gjort nederst på side 17 i et bilag. Jeg vil i stedet appellere til Venstres vælgere. Kræv nu noget af jeres gamle hæderkronede parti. Kræv at de skal være en del af løsningen i stedet for en del af problemet. Eller i det mindste bare lade være med at gå i vejen, når vi andre passer vores arbejde.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...