Paraplyerne var fremme til kræmmermarkedet og Open by Night i Skagen i uge 30. Det var dog ikke på grund af regn, men derimod at skærme sig bag den bagende sol over Skagen.

Skagen Handelsstands Forening havde sammen med eventmager Allan Jensen arrangeret kræmmermarkedet, som strakte sig over 12 timer i midtbyen. Aftenen bød også på Open by Night, hvor byens butikker havde masser af kræmmertilbud til gæsterne.

Allan Jensen fortæller at kræmmerne allerede om morgenen holdt i kø i 2 rækker for at komme ind på pladsen og få standene sat op. Markedet havde et godt flow af besøgende hele dagen. Mens mor og far besøgte standende, så man mange børn lege i vandet ved Vandkunsten. Det var også børnene der var i fokus, når Børge Bandit rundt i byen lavede ballondyr til dem.

Både Allan Jensen og kræmmerne var godt tilfredse med dagens arrangement og kræmmerne gav udtryk for et godt salg på deres stande. Der var et bredt udvalg af kræmmerting på markedet, som samtidig var et godt indslag i bybilledet.

Butikkerne i byen havde gjort meget ud af lave kræmmertilbud både inde og udenfor butikken. Hele dagen var var der en lind strøm af folk, der besøgte gågaden og hvis man skal dømme ud fra de bæreposer de havde, så var det også en god dag for forretningerne.

En sommerdag i Skagen, hvor også spisestederne var fyldt godt op med gæster, hvor der enten kunne nydes en middag eller køligt forfriskende drikkevarer. Ved Vandkunsten blev det hele ledsaget af musikeren Lars Samuelsen fra Østre Gasværk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...