Kulturhus Kappelborg bliver sat på den anden ende til marts

SKAGEN: - Det bliver en festlig formiddag i børnehøjde, lyder det fra kulturhus Kappelborg, som sammen med Kappelborgs Venner og Skagen Bamsemuseum står bag forårets børneshow.

Showet gæster Skagen i marts.

Onkel Reje og Brille har tidligere optrådt på Kappelborg med deres sørøvershow, så man ved af erfaring, at duoen er hamrende morsom, og at både børn og forældre er vilde med dem.

Et hvert magisk trylleshow har brug for en gudesmuk assistent til at tryllebinde publikum med sit dragende ydre, så foruden Onkel Reje og Brille kan publikum glæde sig til at møde duoens nye tredjehjul Linda Belinda.

Linda Belinda er som en ægte trylleassistent skal være.

Både ufattelig smuk og utrolig hjælpsom, når Onkel Rejes farverige galleri af artister og deres tryllenumre går på scenen.

Fra Onkel Reje forlyder det, at alle børn og voksne trygt kan glæde sig til et show med alle de kendte sange – men at de voksne efter showet nok skal forberede sig på lokal børneopstand mod det regelmæssige bad .

Som altid, når man er i selskab med Onkel Reje, bliver der nemlig fuld fart over feltet, og som altid er Onkel Rejes budskaber ikke altid lige politisk korrekte.

Til gengæld er der masser af sjov og ballade, glade børn og løssluppen stemning.

Onkel Rejes & Brilles Mega Store Magiske Trylleshow er en familieforestilling og velegnet til såvel børn som voksne op til 99 år.

Skagen Bamsemuseum er børnekultursponsor på Kappelborg, og inviterer derfor vanlig tro inden for med fri entré denne dag. Du skal blot vise din børneshow-billet ved indgangen.

Samtidig er Iscaféen åben, så der er god mulighed for at slutte en sjov søndag af med bamse-besøg og lidt godt ganen.

For de hurtige er der til og med 31. januar desuden mulighed for at købe den populære Familiebillet, som giver rabat ved køb af 4 billetter.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...