Mange forretninger vånder sig i denne tid og sender medarbejdere hjem med reducereret åbningstid til følge. Hos JC Fiskegrej og Fritid på Sæby Havn går man mod strømmen under coronapandemien.

Indehaver Jesper Christensen oplyser, at salget i april næsten tangerer sidste års rekordsalg. Rigtig mange har fundet ud af, at den mentale sundhed styrkes ved at komme ud med fiskestangen.

- Vi har i foråret oplevet at flere familier med børn, men også mænd i en moden alder, har besluttet sig for at genfinde glæden ved at smide snøren ud i åen eller i havet og har fået behov for at opgradere deres udstyr.

Med en livslang passion for lystfiskeri og 20 års erfaring med salg af alt tænkeligt fiskegrej fra sin forretning i Sæby, har Jesper Christensen oparbejdet en fantastisk ekspertise på området.

Jesper og hans seks medarbejderes store viden om, hvor der aktuelt er godt at fiske, de enkelte arter og hvilket grej der skal til for at hive krabaterne på land, kommer kunderne tilgode.

En specialbutik som JC Fiskegrej og Fritid med et butikareal på 275 kvadratmeter - svarende til to standard parcelhuse – med et bredt sortiment i alle kvaliteter og priser, er der behov for et kundeunderlag, der rækker langt ud over Sæbys bygrænse.

Jesper fortæller, at forretningen har kunder helt fra Viborg og nordpå. De registrerer ofte, at der kommer kunder inden om, inden turen går videre mod f.eks. Skagen.

I samarbejde med Turisthus Nord og Sæby Handelsstandsforening er der i år programlagt en kampagne for at markedsføre de helt enestående potentiale for lystfiskeri i Sæby.

- Når de ivrigste lystfiskere trækker fisk op af vandet skal de ikke tænke over, at der er kvoter som flere steder på andre attraktive fiskevande længere sydpå i landet, understreger Jesper Christensen.

For at synliggøre det gode fiskevand afholder JC Fiskegrej og Fritid igen i år fiskekonkurrencen Sæby Open, den 18.-20. september, der afvikles på kyststrækningen mellem Rugholmen i nord til og med Lyngså Strand i syd.

Lystfiskerne kan, ud over at fiske efter de største makrel, havørred, sild, torsk, sej, skrubber, pighvar og hornfisk, hive en samlet præmiesum på 26.000 kroner i land.

Hvad enten man er en garvet lystfisker med det nyeste fiskegrej eller om man er nybegynder i kunsten at fange fisk, så har Sæby både naturen og fiskevandet til dig.

Med hjælp og vejledning fra JC Fiskegrej og Fritid kan alle få en god fiskeoplevelse med fiskestang og madding i form af altid friske børsteorm og frosne tobis og selvfølgelig har de alle afskygninger af blink, fluer og kroge i butikken.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...