Når det danske rockband The Blue Van går på scenen på Kappelborg, lørdag 29. februar, så er det det lokale hårdtslående rockband KIBITZER, der forinden har varmet godt op under publikum.

Det var bandet selv, der i begyndelsen af det nye år kontaktede Kappelborg.

- Vi har i flere år haft som mål, at vi VILLE spille på Kappelborg på et tidspunkt, så da vi så, at The Blue Van skulle spille her til februar – ja, så satsede vi, og tog kontakt, fortæller trommeslager Allan Nielsen, der til daglig er kranfører på Karstensens Skibsværft i Skagen.

Sammen med sine tre band-kolleger er han nu gået i intensiv træning i øvelokalet i Kvissel, hvor bandet også har deres eget fuldt udstyrede studie.

Foruden at kulturhuset skulle sige ja tak til tilbuddet og sætte KIBITZER på plakaten, så skulle bandet også godkendes af The Blue Vans bookingbureau samt af medlemmerne i The Blue Van selv. ”Vi har før varmet op til koncerter, blandt andet for AC/DC-kopibandet Back In Black i Tannisbugthallen, men aldrig til et stort navn som The Blue Van. - Så vi er selvfølgelig stolte og ret spændte, men glæder os samtidig til at fyre den max af”, lyder det fra bandet som foruden Allan Nielsen også tæller Kevin Sørensen på guitar og kor, Laust Sørensen på bas og kor, samt Thomas Kvolsgaard på guitar og vokal.

Bandet står bag slagsangen ”White Hawks” skrevet til ishockeyklubben White Hawks og udgav i 2016 debutalbummet ”Rise like a Phoenix”. Et album der i december sidste år blev efterfulgt af singlen ”Lost Souls”. Stilen er en kombination af det bedste fra den rockede / melodiske verden, og den noget tungere heavy metal verden.

Blandt kendere sammenlignes KIBITZER med bands som Nickelback, Shinedown og Black Stone Cherry.

For yderligere information og billetkøb henvises til kappelborgskagen.dk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...