Total udsolgt koncert på Gaardbogaard

AALBÆK: Der findes ingen ord, ingen ord der helt slår til. Så enkelt kan stemningen på Gårdbogård beskrives efter besøget af trubaduren Lars Lilholt med band.

- Vi er bare så glade. Det var en stor oplevelse at få besøg af så exceptionelle musikere, som virkelig fik sat gang i vores gæster med god musik og sjove anekdoter - selv på en onsdag i februar, fortæller Andreas Heegaard Christiansen fra Gaardbogaard.

Publikum blev ført ned af Lilholts memory lane!

Koncerten var en del af Lilholts Storyteller turné, der bygger på at publikum får mere end den akustiske musik med fra koncerterne. Derfor krydres musikken med sjove og muntre anekdoter.

Blandt andet fortalte Lars Lilholt om sin meget vigtige inspirationstur til Berlin og Prag med Allan Olsen og Johnny Madsen tilbage i 80’erne.

Forud for turen havde trioen overbevist deres pladeselskab om, at rejsen var yderst nødvendig, hvorfor det også var yderst nødvendigt, at pladeselskabet skulle betale for turen.

Turen blev i sandhed en inspirationskilde til musik, men den blev vistnok også en munter og dyr inspirationskilde til meget andet, som pladeselskabet nok ikke havde forestillet sig.

Gennem aftenen på Gaardbogaard kunne publikum opleve en ekstraordinær musikalsk oplevelse, som bestod af bandets brede repertoire med alt fra nyere numre til klassikere som “Kald det kærlighed”.

Aftenen sluttede også prægtig af med et stående publikum, som skrålede med på ekstranummeret, “Onkel Christian”.

Anders Heegaard Christiansen var da også godt tilfreds med arrangementet:

- Der har været super god stemning hele aftenen, og jeg vil bare sige tak til Lars og bandet for en mindeværdig oplevelse her på Gaardbogaard.

Koncerten var endnu et succesfuldt arrangement på Gaardbogaard, der nu ser frem mod kommende arrangementer.

Blandt andet afholdes en forårskoncert med Vendsyssel Symfoniorkester og en julekoncert til december med Søs Fenger.

Og der er mere på tegnebrættet:

- Vi arbejder hele tiden på at udbygge musikprogrammet, da det efterhånden er blevet et meget populært initiativ, fortæller Anders Heegaard Christiansen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...