4,5 millioner på vej ud til landmændene

SKAGEN: Fordelen ved at være medlem af LandboNord er i denne tid meget konkret, da medlemmerne i løbet af april modtager deres faktura på rådgivning i LandboNord.

Her fremgår det nemlig, at de får del i foreningens udlodning på 4,5 millioner kroner, som i år bliver tilbagebetalt til de kunder, som også er medlem af foreningen.

- For os i bestyrelsen har det været meget vigtigt, at en del af overskuddet kommer tilbage til vores medlemmer, så pengene kan komme ud at gøre gavn på landbrugene.

- Samtidig kan vi fastholde et stærkt set-up i foreningen, som betyder, at vi kan understøtte gode initiativer og sikre vores interesser bedst muligt. Både som landmænd - men også som borgere i et samfund under forandring, siger formand for LandboNord, Niels Vestergaard Salling.

Bundlinjen i LandboNord for 2018 blev et overskud på 6,1 millioner kroner.

Rådgivningsvirksomheden oplevede en markant stigning i aktivitetsniveauet i 2018 med investeringer, som rækker ud i fremtiden.

LandboNord udlodder de 4,5 millioner af overskuddet til medlemmerne i form af 1.000 kroner i medlemsrabat pr. aktivt medlem og herudover en omsætningsbestemt rabat.

Over en årrække har LandboNord udloddet hele 34 millioner kroner til medlemmerne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...