Skagen er ikke ved at lukke ned

Skagen er IKKE ved at lukke ned - og vi elsker stadig vore gæster!

Med det udsagn slår Skagen Handelsstandsforening fast, at byens borgere, såvel som besøgene, i disse dage stadig er velkomne i Skagens mange specialbutikker. Vi erkender - og anerkender også, at mange butikker og forretninger lige nu har skilte i dørene, der anfører at man holder lukket grundet corona-krisen.

Vi ved også, at flere indehavere har åbnet igen efter nogle enkelte lukke dage – og andre overvejer at åbne igen indenfor de nærmeste dage.

Flere har alternative og varierede åbningstider – andre holder åbent som normalt. Vi opfordrer derfor kunderne til at søge information vedr. åbningstider hos den enkelte butik.

I Skagen Handelsstandsforeningen har vi ikke opfordret medlemmerne til at holde lukket.

Vi har alene gjort opmærksom på reglerne, omkring de forholdsregler der skal tages under de nuværende omstændigheder – og her holder vi os naturligvis helt til de udmeldinger, der kommer fra regeringens side.

Om man vil holde lukket - helt eller delvist - er op til den enkelte indehaver/leder i forretningen. Det er her vigtig at påpege, at det er meget individuelt, hvilke muligheder den enkelte forretning har for overholdelse af afstandskrav, antal gæster i butikken mv. Hver enkelt må tage den beslutning som findes rigtig - og uanset om det betyder åbent, delvist åbent eller lukket, så har medlemmet 100% opbakning fra Skagen Handelsstandsforening. Vi opfordrer samtidig alle kunder, til også at følge de retningslinjer, der er udstukket fra regeringens side – og vise samfundssind og god tålmodighed ude i forretningerne.

Slutteligt vil vi gerne slå fast, at regeringen for nuværende ikke har tilkendegivet, at forretninger, bortset fra direkte nævnte, såsom restaurationer, caféer og lign. skal holde lukket. Regeringen har heller ikke direkte forbudt gæster at besøge vor by, men alene henstillet til, at rejseaktiviteter begrænses. Det vigtigste er derfor, at de udstukne retningslinjer omkring holden afstand, vaske hænder etc. overholdes. Det gælder såvel lokale som alle vore gæster.

Pas på hinanden og vores dejlige by.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...