Rådet sætter 50 billetter på højkant

KOMMUNEN: Frederikshavn Kommunes Integrationsråd inviterer kvinder, som har anden etnisk baggrund end dansk og er bosat i Frederikshavn Kommune, med til Ladywalk 27. maj kl. 18.30.

- Vi har bestemt os for at give 50 billetter efter først-til-mølle-princippet. Flere af medlemmerne af Integrationsrådet vil også gå med på dagen, så vi glæder os til at møde flere af kommunens kvinder, gå en god tur og nyde hinandens selskab, lyder det fra Katalin Fülöp, der er formand for Integrationsrådet.

Er man interesseret i at deltage i begivenheden sammen med Integrationsrådet, kan man kontakte Katalin Fülöp på ktfu@frederikshavn.dk – man skal bare sende sit navn og sine kontaktoplysninger.

- Det er lige meget, hvilket land man kommer fra og hvad man laver til hverdag. Så længe man er kvinde og har anden etnisk baggrund end dansk, er man mere end velkommen til at sende mig en mail og deltage i Danmarks største motionsevent for kvinder sammen med Integrationsrådet, siger Katalin Fülöp.

Ud over en mulighed for at møde kvinder med mange forskellige etniciteter og baggrundshistorier, er der også en større tanke bag Integrationsrådets invitation.

- Vi håber, at vi med dette initiativ også kan få fat i nogle af de kvinder, der går alene derhjemme. Vi vil gerne motivere dem til at være en del af det danske samfund og de arrangementer, der foregår rundt omkring i kommunen. På den måde kan de også danne sig et netværk ud over det, de i forvejen har, siger Katalin Fülöp.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...