Pengene stammer fra et stor arrangement med 110 deltagere, et Intercitymøde på Color Hotel Skagen

15. januar drog 16 kvinder fra Ladies Circle 85 Skagen til Vor Frue Kirke i Aalborg for at deltage i den udsolgte støttekoncert med Die Herren, som var arrangeret til fordel for foreningen Skyggebørn.

Arrangementet var Skagenklubbens januarmøde, men også kulminationen på et større indsamlingsarbejde, hvor skagboerne flittigt har arbejdet for at samle penge ind til Skyggebørn, der arbejder for at hjælpe børn i sorg.

Det var en samling stolte Skagenkvinder, der tog turen til Aalborg for overrække overskuddet fra klubbens

indsamling. Størstedelen af donationen blev indsamlet til Ladies Circles ’Intercitymøde’, som blev afholdt i

oktober på Color Hotel Skagen. Her var Skagen vært for et arrangement, hvor 110 kvinder fra Nordjyllands 11 lokalafdelinger fra Ladies Circle deltog. Arrangementet bød, ud over en lækker middag, på foredrag med de lokale badmintonforbilleder Kamilla Rytter Juel og Christinna Pedersen og et stort amerikansk lotteri med gevinster gavmildt doneret fra de lokale erhvervsdrivende. Arrangementet var en kæmpe succes og LC 85 Skagen skabte et overskud til arrangementet på DKK 15.553,- som efter Die Herren-koncerten blev overrakt til stifteren af Skyggebørn Jes Dige.

Jes Dige og psykolog Anne Bach, som arbejder i Skyggebørns lokalafdeling i Aalborg, var meget taknemmelige over den flotte donation, og takkede varmt for støtten, som vil blive brugt til psykologbistand og arrangementer for nordjyske børn i sorg.

LC 85 Skagen vil gerne takke Skyggebørn for det vigtige arbejde, de gør, og vil i samme anledning takke alle de velvillige sponsorer, som har doneret gaver og penge til formålet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...