De ølglade Damers klub indtager Nordic Brew festival

FREDERIKSHAVN: Når Nordic Brew Festival løber af stablen, bliver det med et specielt fokus på kvinder.

De Ølglade Damers Klub er for seje damer, som godt kan li’ øl og ikke er bange for at stå ved det.

Fredag 26. oktober klokken 20 kigger de forbi festivalens scene med foredraget "Kvinder ka' da ik' li' øl", hvor de fortæller om øl, der passer til humleelskende kvinder.

De Ølglade Damers Klub elsker man at nyde øl med veninderne.

Én af damerne i den ølglade klub er Christine Danielsen.

Om klubben og det kommende foredrag på Nordic Brew Festival siger hun:

Gæsterne på Nordic Brew Festival kan forvente, at vi kommer med en masse energi. For os handler ølsmagninger ikke om at vise omverden, hvem der ved mest om øl, men at stille sig nysgerrig overfor øllet og dets muligheder.

Vi tror på, at vejen til særligt kvinders hjerter ikke går gennem en detaljeret beskrivelse af humlesorter, malttyper og brygteknikker, men at det handler mere om den gode fortælling, den kulturelle indsigt og ikke mindst SMAGEN! Det lægger vi vægt på, når vi besøger Frederikshavn.

De Ølglade Damers Klub er for seje damer som godt kan li’ øl og ikke er bange for at stå ved det. De Ølglade Damers Klub er til for at samle damerne og øllene til en række oplevelser som skal udfordre og udvide ens forståelse for hvad øl er og pirre nysgerrigheden for hvilke settings øl indgår i for eksempel i forhold til mad. I Arena Nord er der store forventninger til besøget fra De Ølglade Damers Klub, og mænd må og hjertens gerne lytte med.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...