Teaterforeningen kræser for kulturelskerne i den kommende sæson

KOMMUNEN: Frederikshavn Teaterforening er klar med masser af gode og lokale kulturelle oplevelser til den kommende sæson.

Frederikshavn får igen i sæsonen besøg af landsdels-scenernes turneforestillinger bl.a. Folketeateret, der kommer med Moliére-klassikeren ”Den gerrige, Emma ude af takt – hvor takt og tone vendes på hovedet, familieforestillingen Robin Hood med Christoffer Læsoe i hovedrollen som Robin Hood,

Eksmænd med Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard som to mænd der mødes over den samme krise, sidst men ikke mindst den af alle elskede operette Sommer i Tyrol, med stærke kræfter i rollerne.

Ud over Folketeatret kommer Teater 2 med teateropsætning af filmen Blinkende lygter.

- Vi får også besøg af Dario Campeotto der vil synge så hjerterne smelter, OperetteKompaginet med Hjerter i Valsetakt, Jesper Lundgaard kommer med sit 20 års jubilæumskoncert I am Elvis, fortæller en super entusiastisk Lilly Pedersen, formand for teaterforeningen.

Der er også en stor teaterkoncert omkring søskendeparret bag legendariske Carpenters.

- HURRA skal vi også have med input fra Jacob Morild, og vi kan simpelthen ikke undlade at nævne at publikums ynglinge Figaros kommer med forestillingen De tre musketerer. Vi har valgt at have 2 familieforestillinger på programmet i år, i store sal, hhv. Robin Hood og desuden Sværdet i stenen – Excalibur - det legendariske sværd – her er musik af Sigurd Barret, siger formanden.

Som en ekstra lille sløjfe, er det lykkedes for at få Lene Siel, til at komme som gæst i Frederikshavn Kirke, hvor hun akkompagneret af Carl-Ulrik og Fladstrandkoret vil synge kirkerummet op.

En aften i teateret er en aften i selskab med mange andre, godt nok kender du ikke alle, men her er et fællesskab hvor man oplever sammen, og her er man ikke alene.

- Frederikshavn Teaterforening har plads til alle, og vi håber at de der sidder med en følelse af, at være alene og bare så gerne ville med, at de vil komme og være sammen med alle os andre.

- Vi er mange der er alene, vi er mange der vælger ikke at være ensomme, teater er en vej til at komme ud blandt andre, siger Lilly Pedersen.

Måske møder du en, der lige som dig – er alene – måske kan I som teatervenner mødes og tage af sted sammen og snakke om oplevelsen bagefter. Eller du kan gå hjem og tænke, sikke en dejlig aften.

- Vi glæder os til at sige velkommen – og husk - at teater ses med hjertet, siger formanden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...