Kulturaften med gæster og skagboere på Kulturhus Kappelborg

SKAGEN: Alle skagboer og byens gæster er inviteret til KULTURAFTEN på Kappelborg, som arrangeres i forbindelse med konferencen Barndommens Gade den 19. september fra kl. 19.15-22.00

Flere end 200 deltagere fra hele Danmark kommer til Skagen for at deltage i Barndommens Gade 2018 - en børnepædagogisk konference, der i år stiller skarpt på leg og 0-6 års området. Som en del af konferencen er der onsdag aften FRI LEG, og denne aften er hele byen inviteret til KULTURAFTEN på Kappelborg, hvor torvet kommer til at summe af kulinariske og kulturelle indslag. Det bliver en helt fantastisk aften, fortæller medarrangør John Høst Sørensen, distriktsleder i dagtilbud Nord:

- Vi forvandler pladsen ved Kappelborg til et kulturtorv med kulturelle overraskelser og mulighed for at købe Streetfood til overkommelige priser. Vi er fantastisk glade for, at lokale leverandører har taget denne opgave på sig, siger John Høst Sørensen.

Netop det lokale er vinklen, når Mads Toghøj spiller numre fra sin nye CD, hvor Skagen-sangen "Min barndomsby" er på repertoiret.

Sange fra Nord er også temaet, når publikum senere på aftenen kan opleve Mikael K synge bevægende og nærværende sange om ni næsten helt almindelige nordjyder. Publikum kommer til at opleve en unik multimedie-koncert, hvor PixlArt viser fotografier fra fotobogen SANGE FRA NORD på storskærm, mens Mikael K spiller og synger de musikalske portrætter. Ud over de to musikere vil publikum komme til at opleve flere kulturelle overraskelser i løbet af aftenen.

Gæsterne kommer igen

Mange af deltagerne i Barndommens Gade 2018 er med for tredje gang. Evalueringer af de to første udgaver af Barndommens Gade viser, at deltagerne kommer, fordi de får fagligt udbytte af indslagene på konferencen, og de er tiltrukket af, at konferencen udnytter den attraktive ramme, som Skagen er.

Det unikke ved den her konference er, at den ikke kun foregår i Skagen Kultur- og Fritidscenter, men at deltagerne kommer ud i byen og mærker Skagen. De kommer som erhvervsturister, og vi håber, at de får så god en oplevelse, at de vender tilbage til Skagen med deres familier, siger Birgit S. Hansen, borgmester i Frederikshavn Kommune.

KULTURAFTEN er for både Skagens gæster og for skagboerne, og arrangørerne opfordrer alle til at gå en tur på Kappelborg Torv onsdag den 19. september kl. 19.15-22.00. Der er bestilt godt vejr, og der er gratis entré.

FAKTA Barndommens Gade 2018 er udviklet og arrangeret af Frederikshavn Kommune og er tidligere afholdt i 2014 og 2016 i Skagen. Konferencen finder sted i Skagen i dagene 19.-21. september 2018. Erhvervsturisme er et vigtigt område i Frederikshavn Kommunens vækststrategi. En dansk konferencegæst bruger i gennemsnit 1.750 kr. om dagen. Kilde: Visit Denmark. Læs mere om konferencen på https://barndom.frederikshavn.dk/

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...