Business

Verden er med tiden blevet mere og mere digitaliseret, og det er næsten umuligt at komme igennem hverdagen uden elektronik.

Virksomhed

Minifinans

Adresse

Bredgade 75, 1260 København K

Telefon

71718888

E-mail

kontakt@minifinans.dk

Webside

https://minifinans.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 13. september

Kom i gang med studiet med en ny computer

I forhold til studiet er det efterhånden en nødvendighed at have sin egen computer, hvis man skal komme helskindet igennem. Det er ikke længere samme form for tavleundervisning, hvor alt forgår i hånden på papir eller oppe på tavlen med kridt. Nu er det for det meste videoer eller PowerPoints, som pryder undervisningsformen, mens man selv sidder og skriver alle sine noter og opgaver ned på computeren.

Der er uden tvivl mange fordele ved at bruge en computer til sit studie, men det kan også være dyrt, hvis man skal investere i en ny. Det er ikke alle unge på SU, som har råd til at smide penge efter en ny computer, og den skal desværre udskiftes sommetider. Man kan heldigvis få lidt hjælp ved at tage et mikrolån, så man har de sidste penge, man står og mangler til computeren, og på den måde kan passe sin skolegang igen. Det er nemlig en skam, hvis pengemangel skal gå ud over ens studie og indlæring.

Der er et bredt udvalg af forskellige computere på markedet, hvad end det er en stationær eller bærbar, som man er ude efter. Det er klart, at en bærbar er vejen frem, hvis man skal bruge den til studiet. Selvfølgelig kan man sagtens skrive opgaver hjemme på en stationær, men man skal gerne kunne tage computeren med i skole, så man kan skrive noter på den og bruge den i undervisningen.

Skal man udelukkende bruge computeren til skolen, så behøves man bestemt heller ikke vælge den dyreste på markedet. Man kan sagtens få nogle billigere computere, som fungerer til alle de ting, man skal kunne i forhold til studiet. De vigtigste egenskaber, computeren skal have, er blot, at man skal kunne skrive opgaver, lave grafiske præsentationer, surfe på nettet og andet i samme stil. Det er også en fordel, hvis man vælger en computer, som ikke vejer så meget, da man typisk skal slæbe meget rundt på den til og fra skole.