Faglige Seniorer inviterer pensionister til en glad eftermiddag i med kunstner og skuespiller Flemming Jensen.

Der er lagt op til nogle glade timer i forrygende selskab, når Faglige Seniorer inviterer medlemmerne til et gratis arrangement med humoristen, skuespilleren og forfatteren Flemming Jensen.

Det sker torsdag 29. oktober kl. 14 i Det Musiske Hus i Frederikshavn.

Arrangementet er en del af regeringens sommerpakke, der gør det muligt at finansiere gratis aktiviteter for ældre over 65 år.

”Vi er utroligt glad for, at vi kan invitere vores seniorer til en stor oplevelse i fællesskab med andre. Mange pensionister har kun folkepensionen at leve for; andre har holdt sig hjemme under

coronakrisen. Dem glæder vi os til at se sammen med andre seniorer over 65 år,” siger Cai Møller, der er formand for Faglige Seniorer Nordjylland Sektion 1.

Der er plads til flere hundrede deltagere, når Flemming Jensen præsenterer sit foredrag ”Politik for hårdt prøvede”, hvor han tager publikum med rundt i dagens Danmark – set med humoristens øjne.

”Gassen er gået af ballonen – men derfor er der jo ingen grund til at insistere på at være i dårligt humør,” lyder det i indbydelsen.

Flemming Jensen er kendt for blandt Nissebanden på TV, Spindoktor på Nørrebro Teater og en lang rækker bøger, film og teateroptræden.

Billetter til arrangementet er gratis. Tilmelding skal ske på Faglige Seniorers hjemmeside www.fagligsenior.dk/tilmeld-show.

Ved arrangementet følges sundhedsmyndighedernes anbefalinger naturligvis i forhold til corona, oplyser Faglige Seniorer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...