Spotlight på overgangsalderen

KOMMUNEN: Det er COOL at være HOT!

Sådan lyder overskriften på et foredrag med to kvinder årgang 1966.

Der skal ikke meget hovedregning til at udregne deres alder, nemlig 2 x 54 år. Derefter er det heller ikke svært at regne ud, at det kan være overgangsalder, der er på programmet, når de gæster Skagen, hvor Hotel Marie lægger lokaler til 1. oktober.

Foredraget sker i samarbejde med den lokale Matas,

Der er sagt og skrevet meget om denne fase i livet, og en fase som både kvinder og mænd skal igennem.

Informationsmængden er stor, og vidensmængde er ligeledes meget stor, men alligevel er der symptomer og tanker, der ikke sættes det talte ord på.

Sådan skal det ikke være.

Det har de to kvinder læge Søs Wollesen og blogger Vibeke Guldager sat sig for, og derfor tager de rundt i landet med deres foredraget.

Søs har absolut ingen symptomer på overgangsalderen, mens Vibeke nu kører på sjette til syvende år og virkelig har haft ”koks i hormonerne” og, som hun siger:

- Jeg har været på vej til, at sætte mig selv til ”STORSKRALD” flere gange.

Foredragholderne ønsker, at hjælpe og inspirere andre kvinder til, at kunne vende overgangsalderen til en overskudsalder.

- Ved hjælp af åbenhed, forståelse og brugbare redskaber til den enkelte kvinde, mener vi begge, at det er muligt at gøre livet lettere i overgangen, lyder det fra Søs Wollesen og Vibeke Guldager.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...