SKAGEN: Carsten Olsen der blev kendt som Den Skaldede Kok i 1999, da han debuterede som tv-kok på DK4, hvor han satte fokus på kvalitets mad til få penge, er fast ansat på Skagen Bryghus til, at lave forskellige arrangementer og tiltag.

Den Skaldede Kok, der på bryghuset kun kaldes for ”Olsen” - et kælenavn hans mor har givet ham - havde som et nyt tiltag arrangeret kokkeskole, hvor 15 deltagere, over tre onsdage, skulle blive klogere på madlavning og lære hvordan håndværk, gode råvarer og logistik kan gå op i en højere enhed.

Den første aften på kokkeskolen skulle deltagerne tilberede en tre retters menu, bestående af en reje- og laksetallerken, kalvecuolotte og farseret Perlehønebryst og til sidst en dessert med frugt og råcreme.

Deltagerne der var delt i tre hold skulle ud over, at hygge og spise, også deltage i en øl-smagning med Skagens Bryghus egne øl, og de blev sat på opgaven, at tegne hvordan de ville lave deres forret og i køkkenet skulle Olsen lære dem, at farsere et perlehønebryst, stege en steg og lave sovs.

Udover kød, frugt og grøntsager, var de vigtigste ingredienser denne aften hygge og højt humør, der kulminerede da retterne skulle nydes, ledsaget af bryghusets egne øl - naturligvis.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...