SKAGEN: Skagen Bryghus har fyldt butikkerne op med øl til påsken. Påsketrold og Skawpåske, de 2 ’øl passer fortrinligt til den forestående påskefrokost, en tradition der holdes i hævd i mange familier og som Skagen Bryghus gerne vil bidrage med.

- Hvis ikke man selv vil stå i køkkenet og røre i gryderne, kan man i stedet besøge Bryghuset, hvor man kan få stillet både sult og tørst. Hertil kan man krydre maden med god musik, siger de fra bryghuset.

Skærtorsdag kommer de spøjse fyre Hawkeye & Hoe og underholder fra kl. 15.00. Stilen er country/bluegrass med et bredt repertoire af landmænds drikkeviser/sange, klassiske publikumskendinge, irske sange og swingende rock”n roll. En optræden med Hawkeye and Hoe er altid på publikums side, som de siger ”Entertaining the public, is what matters!”

Repertoiret bliver udført på et stort udvalg af originale instrumenter, bl.a. ; Akustiske og elektriske guitarer, 5-strengs banjo og dobbelt bas.

Det er ikke tilfældigt at Hawkeye and Hoe har fået et ry, som et af de hårdest arbejdende og mest underholdende tilbud på den danske pub-scene. har du ikke hørt disse fyre, skal det prøves.

Langfredag og Påskelørdag kommer Johnny Madsen Jam og underholder begge dage fra kl. 15.00. Johnny Madsen Jam har ikke været på Bryghuset de sidste par år, men er nu tilbage i højt humør og med stor spilleglæde.

Johnny Madsen Jam er en hyldest til en ægte, vestjysk rock’n’roller. Den ligefremme og uimponerede tilgang til musikken og de originale tekster har præget Johnny Madsens ramsaltede rock´n´roll og blødende blues og gjort ham og hans band unikke på den danske musikscene.

Johnny Madsen Jam fortolker disse sange med dyb respekt for originalen og med den nerve og sjæl, sangene fortjener. Johnny Madsen Jam spiller numre fra hele Johnny Madsens bagkatalog.

De spiller selvfølgelig de største hits som Færgemanden, Udenfor Sæsonen, One Man Band, Havanna og Johnny The Blues. Men du finder også de mere ukendte perler på vores sætliste. Det er showtime, hver gang Johnny Madsen Jam går på scenen.

Spilleglæden er smittende, lead vokalen er rigtig tæt på originalen, bassen og trommerne ligger hvor de skal og selv de små uundværlige anekdoter er på plads.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...