Drachmann-Kvartetten tager i mod 5. juni

SKAGEN: Når Drachmann-Kvartetten onsdag 5. juni kl. 20, byder velkommen til sommerens første Drachmann-aften, er det samtidig indledningen til en festlig sommer.

Den første aften har titlen ”Så stævner vi ud” og programmet indeholder, som det er sædvane med sommerens første aften, udelukkende tekster af Holger Drachmann.

Sommerens øvrige aftner vil komme til at indeholde tekster af andre nordiske digtere, men alle aftnerne vil dog først og fremmest have relation til den store danske digter.

Kvartetten består fortsat af ægteparrene Ann-Marie Gabrielsson og Jesper Hegaard samt Birgit og Poul Bernth.

I tilrettelæggelsen er der taget hensyn til de mange stamgæster, som kvartetten kan byde velkommen hvert år, så det ikke er det samme program, der præsenteres i den samme uge.

Det vil også i år være en god idé at købe billet i forvejen. Det gøres ved at gå ind på husets hjemmeside www. Drachmannshus.dk og der finde frem til den aften, man vil deltage i. Her kan man så købe sin billet. I dagene op til den enkelte aften vil der være mulighed for at købe billet i Drachmanns, Michael og Anna Anchers hus og på Skagens Museum.

De populære causerier i haven fortsætter også i sommer hver tirsdag og torsdag kl. 11.15. I tilfælde af regnvejr holdes causerierne i fotoudstillingen i udhuset. Causerierne gennemføres dog kun, hvis der er mindst 5 deltagere.

Tirsdag fortæller Birgit Bernth om ”Drachmann og damerne” og torsdag fortæller Poul Bernth om ”Drachmann og Vendsyssel”.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...